Lidmaatschap

Lidmaatschap vereniging NOBS

We nodigen je van harte uit om lid te worden van de vereniging! Graag laten we je weten wat wij te bieden hebben:

Lidmaatschap voor een jaar kost 60 euro. 

  • Tijdens de bijeenkomsten is er ruimte voor lotgenotencontact en je krijgt kennis en inzicht in Neutraal Ouderschap. Dit is helpend in het dagelijks leven met je kind, de communicatie met de instanties en je ex-partner. Het helpt jou, als gezonde ouder, om je kind te ondersteunen en te leren omgaan met de situatie. Het geeft je regie, waarmee je je trauma eerder onder controle hebt. 
  • Als lid ontvang je iedere twee maanden een nieuwsbrief waarin je tips krijgt, je je kan aanmelden voor een werkgroep, je via de vereniging met lotgenoten in contact kan komen en je op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen van de vereniging, maar ook de ontwikkelingen en veranderingen binnen bijvoorbeeld jeugdzorg, de wetgeving enzovoort. 
  • Je krijgt toegang tot een groot netwerk van ervaringsdeskundige professionals over het hele land dat kennis heeft van deze problematiek.
  • Samen met vele anderen krijg je de kans om je talenten en ervaringen in te zetten om het aanvullend beleid van Vroeg Signalering en Neutraal Ouderschap landelijke bekendheid te geven zodat er meer kinderen en hun ouders geholpen kunnen worden en de politiek dit als beleid wil opnemen.

Samen met jou kunnen we die verandering maken! 

Om je aan te melden kun je hier het aanmeldformulier invullen.